Guide

Hvilken ladcykel skal du vælge?

Ladcykler er blevet mere populære de seneste år og i dag er de et must for mange børnefamilier i hverdagen. Du kan få mange forskellige slags ladcykler med el, hvilket for mange har erstattet behovet for bil. I mange tilfælde har det ihvertfald gjort behovet for bil mindre. Jeg vil komme med forslag til, hvornår det kan give mening at købe en ladcykel, og hvad du skal kigge efter, når du jagter den rette ladcykel.

Hvem bruger ladcykel?

I dag er ladcyklen ikke forbeholdt et bestemt segment eller type. Alle typer mennesker bruger ladcykler i deres hverdag til forskellige formål. Særligt børnefamilierne kan tage æren for den folkelige omfavnelse, som ladcyklen har oplevet de seneste år. Hvad der før var forbeholdt streetfood og kødbyen, kan nu ses foran Netto i enhver by side om side med almindelige cykler. Ladcyklen gør familien mobil uden de store omkostninger og formår at hive et element af sjov, leg og hygge med ind i ligningen.

Desuden er designet forfinet og opdateret i en sådan grad at det er svært at se bort fra ladcyklen som en god investering. Om du har ét eller fire børn gør ingen forskel, andet end modellen – pladsen er tilstede.

-At der er meget plads i en ladcykel kommer måske ikke som nogen overraskelse, det er jo i bund og grund dens største fordel. Mere plads giver muligheder og muligheder giver diversitet. Derfor ser man også ladcykler blive brugt til andet end familiens samlingspunkt. Erhvervslivet er kommet på banen og man ser ladcykler bruges i sammenhæng med disse. Nogle virksomheder har allerede skiftet varevognen ud med en ladcykel og andre bruger den som en central del af deres værditilbud f.eks. cyklende frisører, som bruger ladcyklen som transport.

En ladcykel er perfekt til både: Børnefamilien, tandsport af kæledyr, enkeltmandsvirksomheder og som blikfang.

Hvilken ladcykel skal jeg vælge?

Står du og overvejer at investere i din egen ladcykel, bør du som udgangspunkt tage højde i to ting:

 1. Hvad skal den bruges til
 2. Hvor meget må den koste

Vi har opstillet et par scenarier der forhåbentlig kan give dig et godt indblik i hvilken ladcykel du bør anskaffe.

Ladcykel til familien

Hvis du skal købe en ladcykel til familien så er der 3 ting, som du især skal være opmærksom på.

 1. Sikkerhed. Når familien står og skal vælge ladcykel, vil de blive præsenteret for et ekstremt stort udvalg hvor forskellene er enorme. Her bør man være rimelig klar i spyttet når man kigger på sine muligheder. Sikkerhed er naturligvis topprioritet da der skal kunne sidde børn i selve ladet.
 2. Komfort hos både cyklisten og passagerer er utrolig vigtig. Der bliver brugt mange timer i sadlen og som passager, derfor er det vigtigt at man sidder godt og med en sund statur. desuden bør der være mulighed for at tilføje eller fjerne sæder, da man aldrig ved hvor mange der vil med på cykletur. Det kan desuden være en fordel hvis det er muligt at montere kaleche o.lign.
 3. Robust kvalitet er alfa og omega. Dels skal cyklen bære en del vægt og vil derfor opleve belastninger i tide og utide, og dels ved man aldrig hvad børn piller ved. Cyklen skal være robust og have et kvalitetsniveau der giver en tryg køreoplevelse.

Der er flere gode muligheder, når du skal finde den rigtige ladcykel til din familie. Jeg kan anbefale, at du overvejer Winthers Kangaroo Luxe, som har fået mange gode anmeldelser. Prisen på ladcyklen spænder fra 25.750 – 44.430 kr.

Ladcykel til den trendy

Hvis du skal købe en ladcykel til den trendy så er der 3 ting, som du især skal være opmærksom på.

 1. Vægten bør ikke være for høj, da man oftest vil bruge cyklen som alternativ til den almindelige cykel
 2. Enkelthed og vedligeholdelsesfrie ladcykler er smart, topmoderne og super nemt.
 3. Designet er naturligvis også afgørende for valget af ladcykel. Heldigvis er vi i Danmark lige så gode til at designe cykler som de bedste i verden. Det betyder, at der er én ladcykel over dem alle, som er perfekt til den danske trend-setter.

Der er flere gode muligheder, når du skal finde en trendy ladcykel. Jeg kan anbefale, at du overvejer Centurion Challenger E-Cargo, som både har et smart design og høj kvalitet. Til ladcyklen findes to batteristørrelser og den vejledende salgspris er 22.499 kr.

Ladcykel til den mobile virksomhed

Hvis du skal købe en ladcykel til den mobile virksomhed så er der 3 ting, som du især skal være opmærksom på.

 1. Designet er super vigtigt i bestræbelserne på at samle kunder til din mikroforretning. Om det er street food eller noget andet, bør man lægge en del kræfter i at finde en cykel med det rigtige design.
 2. Holdbarheden skal være i top. Cyklen vil blive brugt dagligt og gerne hele dagen. Det kræver en cykel der er skruet ordentlig sammen og med en god omgang ballast til at holde sig samlet gennem en hel sæson
 3. Motor er næsten et must. Om det er el, eller benzin vil altid være en smagssag, men en motor er nødvendig. Mange iværksættere glemmer den ekstra vægt det oftest kræver at have en speciallavet ladcykel til sin virksomhed.

Der er flere gode muligheder, når du skal finde en ladcykel til din mobile virksomhed. Du kan enten selv købe en el-ladcykel eller finde en mellemand, som kan hjælpe dig med at finde den rette mængde, model og udseende. Two Wheel Company er blot én af de virksomheder, som fungerer som mellemand mellem dig og din erhvervscykel.LÆS OGSÅ: ALT DU SKAL VIDE OM CYKELLYGTER TIL DIG OG DIN FAMILIE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *