Livsstil

Hop på cyklen i efterårsferien 2021

Efterårsferien står for dørene, hvilket for mange danskere betyder lidt ekstra tid til fritidsaktiviteter. Selvom dagene er begyndt at blive kortere og koldere, så er der stadig mange cykelaktiviteter, som du kan lave med kæresten, vennerne eller hele familien i efterårsferien.

Tag cyklen med på skov- eller sheltertur

Det smukke efterårsvejr indbyder til en tur i skoven, hvilket både kan gøres over en eftermiddag eller med overnatning. Lige meget om du skal have børnene eller kæresten med, så kan i med fordel tage cyklen og udforske skoven.

Du kan f.eks. tage kurven på armen og finde lækre svampe i skovbunden eller lede efter flotte kogler, som kan bruges i juledekorationerne eller til halloween pynten. Skoven indbyder også til en overnatning i shelter, hvilket kan gøres i mange skove rundt om i Danmark.

Tag på MTB tur

Efteråret er over os og personligt synes jeg, at skovene viser sig fra en af sine smukkeste sider. Bladende har de flotteste farver og indbyder til besøg af alle. Skoven kan nydes på mange måder og flere danskere har de seneste år hoppet på mountainbikecyklen og taget ud i skoven.

Du kan tage på MTB-tur mange steder i Danmark også i efterårsferien. Her kan du både vælge at kører i den lokale skov eller tilmelde dig aktiviteter gennem arrangører. Hos Mountainbike Slettestrand finder du forskellige aktiviteter og efterårsferieophold. Her kan du både være med som nybegynder eller mere trænet. Hvis du endnu ikke selv har en MTB-cykel kan den lånes herigennem, ellers finder du også et stort udvalg af mountainbikes hos cykelshoppen.dk.

Tid til samvær

Efterårsferien giver mange familier mulighed for at gear ned og få en pause fra dagligdagens stress. Tiden kan derfor med fordel bruges på hyggelige aktiviteter. En cykeltur er en god mulighed for, at have samvær med hinanden og samtidig få lidt motion. Det behøver ikke være lange ture i MTB-skoven, men kan også blot være en tur hen til den lokale sø eller bedsteforældrene.

Hvis dine børn endnu ikke har lært at cykle, kan efterårsferien også være det perfekte tidspunkt til at lære dem det. Sammen kan i gå udenfor og prøve at få motorikken i orden, så cykelstien bare kan komme an. I en stresset hverdag kan det være svært at finde tid til aktiviteter som disse, men efterårsferien giver et pusterum, hvor der kan være plads til at lære nye ting i ro og mag.

LÆS OGSÅ: 3 GODE GRUNDE TIL AT BRUGE CYKELHJELM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *