Gaveidéer

Gaveidéer til cykelrytteren

Leder du efter den perfekte gave til cykelmanden eller cykelkvinden som i forvejen har alt? Så find inspiration af gaveidéer her!

Det kan være svært at finde gaver til personer, som i forvejen har alt eller ikke rigtig ønsker sig noget. Jeg kender det selv og har svært ved at finde gaver til min bror og far, der aldrig ønsker sig særlig meget til jul eller fødselsdag. Heldigvis cykler min far meget, hvilket åbner for et hav af muligheder – for hold da op, de cykelryttere har brug for meget udstyr og tilbehør!

Guiden kan både bruges af dig, som mangler en gave til cykelentusiasten eller dig som mangler inspiration til egen ønskeseddel. Da jeg er praktikant hos Cykelshoppen er alle produkter fundet herigennem, da det faldt mig mest naturligt. Mange af produkterne kan dog også købes andetsteds!

Cykeltøj

Cykeltøj kan være den perfekte gave til ham eller hende som cykler. Som cykelentusiast kan man nemlig altid bruge nyt tøj og tilbehør, især hvis man cykler hele året rundt og flere gange om ugen. Cykeltøjet bliver slidt og det skal følge årstiderne samt cykelrytterens behov. Der er flere produkter, som du kan købe til den cykelglade mand/kvinde.

 • Cykelhandsker bliver slidte og skal løbende udskiftes. Det er nemlig en kold oplevelse, at cykle uden handsker om vinteren. Cykelhandsker hjælper dertil cykelisten med at sikre et godt greb for større kontrol over cyklen.
 • En mulighed kan være Rogelli Alberta 2.0 Vinterhandsker
 • Regntøj er nødvendigt hele året rundt, når man bor i Danmark. Det både hvis man er pendler og cykler frem og tilbage på arbejde/skole. Det er dog også vigtigt for MTB-, landevejs- og gravelrytteren, så regnen ikke bliver en undskyldning for at komme afsted.
 • En regnjakke der kan bruges til alle former for cykling er BBB BaseShield Regnjakke
 • Cykelbriller bliver brugt hele året rundt og er altså ikke kun forbeholdt forår- og sommersæsonen. Solbrillerne beskytter ikke kun mod lys, men sikrer også at man kan kører hurtigt uden at bekymre sig om fluer i øjnene.
 • Et bud på en cykelbrille er Rudy Project Tralyx Solbrille

Energiprodukter

Mangler du en ekstra gave eller kender du en med et stort forbrug af energiprodukter, så er der det den perfekte gave. Der findes et hav af forskellige slags energiprodukter, som alle kommer i mange forskellige smage og varianter. Som cykelist er det vigtigt at finde de produkter, som fungere for en og samtidig smager godt. Nedenfor har jeg fundet nogle populære energityper frem, som kan være et bud på jule- eller fødselsdagsgave. Energiprodukter kan også med fordel bruges til pakkeleg med cykelvennerne eller som mor- eller farsdagsgave.

 • Gels har som udgangspunkt en hurtigvirkende effekt og er derfor optimale som boost inden og under cykeltræningen. De er nemme at drikke på farten og derfor har mange cykelister dem med i lommerne på cykeltøjet.
 • Energi gels kommer i mange smagsvarianter, en populære variant er SiS GO Isotonic Citron & Lime Energy Gel
 • Energibarer virker rigtig godt under cykelturen og de virker lidt langsommere end gels. Fordelen ved energibarer er, at de har mange kulhydrater. På den måde kan de både stille den lille sult på turen og fylde dit energidepot op.
 • Smagsvarianterne er uendelige, men en populær variant er uden tvivl PurePower Energy Bar, Karamel + Peanut – hvem elsker ikke karamel og peanuts?
 • Mange drikker også elektrolyttabs under cykelturen. De hjælper på kroppens væske og saltbalance, så du ikke bliver dehydreret. De smarte tabs blandes direkte i din drikkedunk med vand – så er du klar!
 • Igen findes der et hav af smagsvarianter samt produkter med og uden koffein. En klassiker er High5 Zero Tropical Elektrolyttabs, 20stk, som er uden koffein

Cykelhjelm

Cykelhjelme er en populær jule- og fødselsdagsgave, da det for mange er noget de ikke selv ønsker at investere i. Cykelhjelme kan også gives selvom de ikke står på ønskesedlen, da det viser at du tænker på personens bedste. Det kan være en gave til dine forældre, børn, børnebørn eller kæreste.

 • Køb en cykelhjelm til dagligdags cykelisten, så han/hun er bedre beskyttet i trafikken, hvis uheldet skulle være ude. Der findes både hjelme med og uden MIPS, men med en MIPS hjelm, så er hovedet bedre beskyttet ved fald.
 • Der findes mange forskellige hjelme med og uden MIPS. Et testvindende brand er Abus, som laver designsikre og gode cykelhjelme.
 • Et bud på en klassisk cykelhjelm er Abus Urban-I 3.0 MIPS Cykelhjelm, Velvet Black
 • Cykelhjelm til MTB-, gravel-, landevejs -eller dagligdagscykelisten. Når man skal ud og køre hurtigt eller vildt, så er det vigtigt med en god cykelhjelm. Her er det vigtigt ikke at gå ned på udstyr og MIPS er en fordel, da det beskytter hovedet endnu mere, hvis der forekommer et fald.
 • Giro Manifest Mips Cykelhjelm, Matt Oliven hjelmen har både et fedt udtryk og praktisk udstyr
 • Det er vigtigt at passe godt på børns hoveder både når de cykler, bruger løbehjul, skøjter osv. Der findes et hav af gode cykelhjelme til børn både til de helt små med søde figurer og smarte hjelme til de lidt ældre børn.
 • En sej hjelm perfekt til dit barn eller barnebarn er Specialized Shuffle Youth LED Mips Cykelhjelm, Satin Redwood

LÆS OGSÅ: GAVEIDÉER TIL SVIGERMOR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *