Guide

3 bedste arbejdstande til din cykel

Guide til arbejdstand til cykler


En arbejdsstand hjælper dig med at holde cyklen stabilt fast og fra gulvet. Den vil være til stor gavn for dig, hvis du lige skal give din cykel det sidste, så du bliver den hurtigste på landevejen. Her er mine bud til de tre bedste arbejdsstande til din cykel.

Hvad kan du bruge en arbejdsstand til? Hvis du lige skal have smurt dine bremser, justeret dine gear eller have luft i dine dæk. Her er en arbejdsstand uundværlig for dig, eftersom din cykel kommer op i højden, og gør det nemmere og behageligt at arbejde i.

  • En grundlæggende cykel arbejdsstand får dig til at arbejde i en behagelig arbejdsstilling. Vi kender alle situationen, hvor vi læner os frem eller ligger på gulvet – dette sparer din arbejdsstand dig for.
  • Især bremse – og gearjusteringer gøres nemmere ved benyttelse af en arbejdsstand til din cykel. Her er der mulighed for, at reservedelene bevæger sig idét, at du fikser din cykel.

  • Hvis du er ejer af en kulfibercykel, skal du være opmærksom på dit køb af arbejdsstand. Du skal være opmærksom på, om arbejderstanden løfter din cykel i sadelpinden.
Den bedste arbejdsstand på budget

Hvis du ikke ønsker at bruge en formue på en arbejdsstand til din cykel, har jeg et godt bud på en stand til 199 kr. Stativet gør det muligt, at få cyklen op i højden, som både giver et bedre overblik og arbejdsstilling. På trods af budgetprisen mangler der ikke meget fra denne billige mulighed.

Pris: 199 kr.Den bedste arbejdsstand til hverdagen

Fikser eller vedligeholder du din cykel i dit private værksted er BBB ProfilMount et oplagt valg. Arbejdsstanden er fremstillet slidstærk aluminium, og giver din cykel stabilitet under vedligeholdelsen. Gribekloen er gummibelagt og kan justeres – som beskytter cyklen for ridser. Yderligere er modellen foldbar, og gør det nemmere for dig at folde sammen, og dermed ikke tager meget gulvplads i den resterende tid.

Pris: 1399 kr.Den ultimative arbejdsstand

Er cyklen ikke bare et transportmiddel, men det eneste ene for dig, så er Park Tool PRS-25 den ultimative løsning for dig. Modellen har alle specifikationer – herunder højde justering, foldbar og dreje-justering i 360°. Her opnår du altså den optimale arbejdsstilling, og yderligere har den en blød belægning, som mindsker risikoen for dumme ridser under vedligeholdelsen

Pris: 3.389 kr.


LÆS OGSÅ: 3 GODE GRUNDE TIL AT BRUGE CYKELHJELM

Har du handlet ved Cykelshoppen.dk?

Del din bedømmelse og fortæl os om det på Facebook eller instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *