Gaveidéer

De 3 bedste gavekort du kan vælge

Med et gavekort går du aldrig galt i byen med – det er altid en god gave. Om det er til kæresten, venner eller familien kan det altid tages imod positivt. Her er cykelpraktikantens tre bedste bud på gavekort der kan gives.


Mad og drikke

Madklubben Grill i Aarhus er det oplagte valg for ham/hende, som sætter stor pris på et restaurantbesøg. Her kan du få alt fra hummer, mørbrad, lammeculotte til en cheeseburger. Restauranten er placeret centralt i Aarhus – endda placeret på solsiden af åen. Derfor kan gavekortet også benyttes om sommeren, hvor der er en masse udendørs spisepladser.

Hos sendentanke.dk kan du købe et gavekort til Madklubben Grill til en værdi mellem 300 kr. til 1200 kr.Gavekortet til de fleste

Et gavekort til Cykelshoppen dækker bredt – om det er til ham eller hende i, hvilken som helst aldersklasse. Cykelshoppen har cykler og tilbehør til hverdagscykelisten, landevejsrytteren og sågar til børn. Her er gavekortet især det oplagte valg til børnecykler, hvis modtager er vokset fra sin nuværende cykel.
Cykelshoppen befinder sig på Sverigesvej 9C, Skanderborg. Her er der mulighed for, at komme og prøve og se cyklerne an.

Hos sendentanke.dk kan du købe det perfekte gavekort til de fleste til en værdi mellem 100 kr. til 2000 kr.Gavekortet til det sikre tøjvalg

Med et gavekort til Zalando kan du glæde hvem som helst. Modtageren kan vælge alt mellem sko, tøj og accessoires. Zalando udbyder 1.900 internationale brands, som kan opfylder ethvert behov. Derfor essentielt til ham/hende, som elsker mode. Du slipper for, at skuffe modtageren. Det giver mulighed for, at modtageren selv kan vælge, had han eller hun kunne tænke sig.

Hos sendentanke.dk kan du købe Zalando-gavekortet til en værdi mellem 50 kr. til 5000 kr.


Send en tanke har et stort udvalg af gavekorts til enhver smag. Se udvalget her

LÆS OGSÅ: HVILKET GEARSYSTEM SKAL JEG VÆLGE

Har du handlet ved Cykelshoppen.dk?

Del din bedømmelse og fortæl os om det på Facebook eller instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *