Gaveidéer

Giv en cykel til konfirmanden

Hvad skal man give konfirmanden? Det kan være svært at finde på den helt rigtige gave til en konfirmand. En cykel i konfirmationsgaven vil altid være et hit, hvor der findes et hav af muligheder indenfor cykler. Vores guide giver dig inspiration til, hvordan du giver den rigtige cykel til konfirmanden.

Tiden har ændret sig, og gaveønskerne spænder bredt fra konfirmanderne. Ønskerne kan være alt fra rejser, computer, smykker til penge. De fleste teenagere bruger en cykel i ny og næ – om det er til og fra skole eller til fritidsaktiviteter vil en ny cykel til hverdagen altid være et hit.

Konfirmationer er en stor begivenhed i foråret, som er starten på cykelsæsonen. Konfirmationen er overgangen fra barn til voksen, og derfor er en voksencykel et oplagt valg til en konfirmand. Det er en gave, som kan bruges over en årrække og et sikkert valg indenfor transport.


Gaveide til hende

Retro damecyklen er nogle af de mest populære citybikes for unge piger. Det er en smart cykel, som let kan transportere konfirmanden fra A til B. Retro cykler bliver ofte benyttet bykørsel, hvor de er rubuste og kan modstå diverse slag.

Pris:5.195 kr.
Se Cykelshoppens store udvalg af cykler til hende herGaveide til ham

Mountainbiken har været på ønskelisten hos den unge fyr i mange år. Det er en alsidig cykel, som kan benyttes som en hverdagscykel eller dens foretrukne formål i skoven.

Pris: 7.695 kr.
Se Cykelshoppens store udvalg af mountainbikes herHvor mange penge giver man i konfirmationsgave 2022?

Vi kender alle sammen dét, at vi ikke ved hvor mange penge man giver for. En cykel fås i forskellige prisklasser, men ofte i flere tusinder kroner. Derfor er det ofte en konfirmationsgave fra forældre eller bedsteforældre. En hverdagscykel er ofte i prisleje mellem 4000-6500 kr., hvor en mountainbike med alt udstyr til skoven ofte vil være dyrere.

Hvilken størrelse cykel?


I og med at konfirmanderne i teenagealderen stadig er i vokseværk skal man være opmærksom på størrelsen på cyklen. Hvis cyklen ikke passer til konfirmanden, bliver oplevelsen aldrig optimal. Stelstørrelser opgives forskelligt fra producent til producent og fra cykeltype. Få et overblik, og find den rette størrelse til konfirmanden her.


LÆS OGSÅ: DE 3 BEDSTE GAVEKORT DU KAN VÆLGE

Har du handlet ved Cykelshoppen.dk?

Del din bedømmelse og fortæl os om det på Facebook eller instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *