Cykelverden

Cube Cargo Hybrid – En ladcykel med familien i fokus.

Markedet for ladcykler er i rivende udvikling. Der kommer konstant nye modeller, brands og idéer til. Cube er med deres Cargo Hybrid-modeller helt med fremme i kapløbet om at designe den perfekte ladcykel til familien.

Forskellen på tohjulet og trehjulet ladcykler

Cube Cargo er en to hjulet ladcykel, der – i modsætning til trehjulede ladcykler – har langt mere tilfælles med klassiske elcykler, på grund af cyklens konstruktion.

Cube Cargo Hybrid samles og gennemgåes af Cykelshoppens mekaniker

Hvis du vælger en tre hjulet ladcykel, skal der vedligeholdes flere komponenter og sliddele. Cyklen består selvsagt af flere dæk, slanger, bremsekomponenter mm. Til gengæld er den – Når du står stille – umulig at vælte i forbindelse med af- og pålæsning.

En tohjulet ladcykel har derimod – som navnet indikerer – kun to hjul og fungerer som en normal cykel i forhold til styring. Forskellen ligger i afstanden mellem for- og baghjul, hvilket gør køreoplevelsen anderledes. Man eliminerer i højere grad nogle udfordringer med skæv bremsning, stor drejeradius og ujævn kørekomfort grundet de små dæk. Du har mulighed for at læne dig ind i svinget som ved en almindelig cykel. Du har en mere smidig køreoplevelse, og den tohjulede ladcykel er derfor velegnet i byer, på stier og andre steder, hvor der kan være 90 graders sving.

Cubes Cargo ladcykel tilbyder lidt mere end mange andre

Lad os starte med specifikationer og bagefter uddybe, hvad det er har betydning for cyklen.

 • Stel i aluminium
 • Bosch Cargo centermotor
 • Bosch Intuvia display
 • Hydraulisk skivebremse
 • Affjedring i forhjul
 • Schwalbe dæk
 • Polypropylen frontlad (Samme materiale som i cykelhjelme)
 1. Et stel i aluminium, kombineret med hydrauliske skivebremser giver en stabil køreoplevelse med en forholdsvis let køreoplevelse, med sikre og langtidsholdbare bremser. 
 2. De forskellige Bosch komponenter sikrer lang levetid, nem navigering mellem de forskellige hjælpe-niveauer og et overskueligt display mens man cykler.
 3. Holdbare og punktérhæmmende dæk fra Schwalbe, kombineret med affjedring i  forgaflen giver en komfortabel cykeltur for både cyklist og medpassagerer.
 4. Polypropylen-kassen et let materiale, der samtidig giver sikkerhed til din fragt, hvad enten det er mennesker eller ting. 

Cube cargo fåes i flere farver og du finder alle ladcyklerne på hos Cykelshoppen lige HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *