Om os

Velkommen til cykel praktikanten

Cykelpraktikanten er en hjemmeside for alle – både dig der har cyklet i mange år og dig som er helt ny. Siden består af blogpost, som er relateret til den uendeligt store cykelverden. Det er cykling i øjenhøjde og består af personlige holdninger og tanker fra cykelpraktikanten.Jeg hedder Sofie og er den seneste praktikant hos cykelshoppen.dk. Jeg har ikke meget erfaring i cykelverdenen, men jeg ønsker derimod et større kendskab til cykler, cykeldele og alt deromkring. Jeg har cyklet frem og tilbage fra skole i de mindre skoleklasser, men eftersom distancen mellem hjem og skole blev markant større, er dette blevet udskiftet af bus og senere tog. Cykler kan for mange være mere end et transportmiddel, det vil jeg dykke ned i og skabe en vidensbase, der gør dig og mig klogere på denne verden fra et begynder niveau.

Jeg er nuværende praktikant hos Cykelshoppen.dk. Jeg har ikke den store viden og erfaring indenfor cykling til trods for, at jeg selv er indehaver af en CUBE mountainbike. I mine år i folkeskolen var cyklen det oplagte transportmiddel for mig – og her var det afgørende at have den bedste og smarte cykel i omgangskredsen. I mine senere år har jeg dyrket mountainbike i en mild grad i form af mountainbike-spor i baneskoven, Skanderborg. Gennem mit forløb, som praktikant har det medvirket og øget mit kendskab til cykling. Cykelsporten har givet mig lyst til at dykke endnu længere ned, og få en større viden.

Jeg er 24 år og er tidligere praktikant hos cykelshoppen, hvilket har medvirket til mit kendskab inden for cykling. I mit netværk har jeg både familie og venner, hvis interesse for cykling i alle afskygninger altid har været stort. Personligt, har jeg dog aldrig dyrket cykelverdenen, men har fået en stor viden på området gennem netværk og praktik. Da jeg var yngre pendlede jeg alle steder på min cykel, men i takt med at jeg blev ældre, så blev cyklen i højere grad udskiftet med offentlig transport og senere bil. Jeg synes dog cykelverden er ekstrem spændende og vil på hjemmesiden dykke længere ned i emnet.